Sezóna 2010 a plány pro rok 2011 :o)

16.02.2011 18:58

Ahoj všichni naši přátelé a kamarádi!

Rádi bychom vám představili nejen své úspěchy a plány, ale i úspěchy Casových sourozenců a příbuzných.

Zima byla dlouhá a my jsme jen odpočívali a chodili na procházky. Už se nemůžeme dočkat jara a trochu vlídnějšího počasí, abychom mohli konečně začít cvičit, a také jistě pojedeme na nějakou tu výstavu. V březnu dále jedem na obranářský víkend a pak v dubnu na výcvikový víkend na Rychety. Také nás všechny sourozence čeká  jarní svod, tím asi zahájíme sezónu.

Velká novinka minulého roku je, že Casius získal titul ČESKÉHO JUNIORŠAMPIONA! Ani sourozenci nezahálí a Comtessa se stala českým junioršampionem též a k tomu ještě klubovým junioršampionem! Nyní se připravuje na zkoušky. Má také své nové webové stránky, mrkněte se: www.blackfremak.webnode.cz.

Pěkného úspěchu dosáhla i další sestra C‘Victoria, která letos při své premiéře získala v Brně CAC+CACIB+BOB a náš strýc Berry získal titul Šampion ČR. Také sestra Corra, která žije ve Španělsku má na svém kontě dvě čerstvá vítězství - vyhrála 2x nejkrásnější mladou fenu! Naše další sestra Cortina a brácha Corson i v zimě cvičili, co jim počasí dovolovalo a teď se připravuji na náš společný svod a na výstavy, které začnou na jaře. Mají svoje webové stránky zde: www.blackdonsa-dobrmani.webnode.cz.

Bráška Caspar žije daleko na Floridě, ale máme o něm neustále aktuální zprávy a fotky a nyní se připravují i jeho nové webové stránky, které budou jistě brzy. Ségra Carmen žije na Slovensku a má se velice dobře. Se svojí paničkou chodí pilně cvičit a také jezdí na výstavy a jezdí na naše společné akce, kde se všichni scházíme. Rovněž brácha Capone žije na Slovensku a má se moc a moc dobře a také cvičí a byl s námi dokonce na týdenním výcvikovém táboře.

Všichni se začneme připravovat na zkoušku a chtěli bychom na jaře nějakou udělat, tak snad nám to všem vyjde!!! Haf.......... Držte nám palce.

Zdraví Casius Donsa